jueves, 7 de mayo de 2009

Barça for the final!!

He chutado la pelota con toda el alma
Iniesta

No recordo cap ocasió com la d'ahir. Explosió de joia, abraçades, trencadisses vàries, bogeria... sana al local on vaig veure el partit amb els habituals (local que hem de canviar... per cert).

El partit va començar malament a l'anada: lesió de Márquez i sanció de Puyol. Defensa nova amb Touré on tothom esperava Cáceres. El Barça volia múscul i poder-la treure amb criteri sabent que Xavi estaria ultrapressionat.

Minut 9 i golàs d'Essien. Els pocs forats que deixaria el Chelsea es tancaven. El Barça havia de fer el mateix, marcar un gol però ara lluitava contra un mur que no va canviar ni quan va ser expulsat de manera injusta Abidal. Potser va haver penalty de Piqué i prou. De la mateix manera podem parlar del d'Henry a l'anada o de les targetes a Bosingwa, Ballack, Essien, Drogba per Pepito Piscinas.... Els crits de Ballack o Drogba al final per a emmarcar. Les queixes i comentaris de conspiracions de Hiddink lamentables. Covard durant els dos partits, covard a la roda de premsa.

Valdés brutal, Piqué i Touré excelsos, Iniesta espectacular. La resta més que correctes... i no era fàcil.

Ci vediamo a Roma!!!!

Si llegeixes això i no t'agrada el futbol tinc una opció per al 27 de maig! Dues entrades per Jesuscristo Superstar, fila 9 amb un 25% de descompte!!!!

2 comentarios:

  1. Chacho, tengo dos entradas mu güenas, me las quitan de las manoh! jeje!
    Ei nen, ara seriosament... PQ HEM DE CANVIAR DE LLOC EL VISIONAT DELS PARTITS A LA SEU DE LA PB ANTIXENÒFOBA??? No fotem, ara q hem aconseguit q ens ho enmarquin i tot? jejeje!
    Una abraçada!

    Jordi

    PD: vaig arribar a casa d'eivissa, em vaig enfundar la blau-grana i cap a canaletes. brutal! jeje!

    ResponderEliminar
  2. Ahahahahaha!!!!!!!!!!
    T'he trobat!
    Petons!
    Kel

    ResponderEliminar