miércoles, 20 de mayo de 2009

Jesucristo Superstar

quiero saber quiero saber Señor
que con morir que voy a conseguir?
Jesucristo Superstar

Senzillament brutal. N'havia sentit a parlar: la peli, el LP (que mon pare té a casa), la versió de Camilo Sesto i el final tràgic, el seu CD... però mai havia tingut l'oportunitat de veure l'òpera Rock.

Entenc que a Madrid devia ser més espectacular si l'escenari era més gran (el de l'Apolo és normalet) però l'atrezzo, tot i ser senzill, està molt ben aprofitat.

Personatges? Hi ha un nivellàs... Jesús, Judes i un sorprenent Caifàs. La resta no són coixos: Pere, Simon el zelota, Magdalena, la resta de sacerdots, Herodes, Pilat, apòstols, soldats... tots ho fan molt bé i hi ha escenes que buff... qualsevol de Judes, Getsemaní, la primera de Caifàs, Pilat, Herodes, la creu...

Els actors molt bé, dominen molt bé el seu potencial. Jesús sembla que no facis esforços per treure aquella veu mentre que Judes és molt més expressiu. Jo recordo del CD de Camilo Sesto la cançó de Getsemaní i en directe se'm va posar la peu de gallina (en aquell moment m'ho esperava però no en tants d'altres!!!!).

El teatre estava a rebentar i l'obra va acabar vora les 22h45 amb una mitja part de 20' havent començat a les 20h30 així que l'horari és perfecte.

Tornar-la a veure? Seria genial si el preu fos assequible... el CD? sens dubte!!!!

100% recomanable

Raül

No hay comentarios:

Publicar un comentario