miércoles, 8 de junio de 2011

Un cop acabat el curs... resum!

Em trobo de vacances (espero que temporals) i he pensat en fer un resum... això dels blogs està de baixada però va bé per a ordenar idees i llegir-ho un cop escrit (i al cap d'un temps riure del que un deia, pensava...). He pensat en fer diversos apartats: esports, barça, MBA, futur personal, present social... a lo que surja... y hoy.... Esports!!

Bàsicament he practicat 2 esports enguany: bàsquet i atletisme (i trailwalker). Cap dels dos massa profundament. El primer amb els companys de la universitat (amb torneig inclòs) i el segon amb mooooolta gent. Primer de tot, dades:

- Des d'agost de 2010 fins avui he corregut un total de 644,55 km + 107 km de la Trailwalker
- He participat en infinitat de curses. Això és trascendent perquè li tenia una al·lèrgia brutal... coses de ser un nen que acompanyava els pares de petit a toooooootes les curses :p:
- Setembre: Cursa del Poblenou i de la Mercè
- Octubre: Cornellà (primera vegada en baixar de 50')
- Novembre: Jean Bouin
- Desembre: Riu Ripoll i Sant Silvestre
- Gener: hormiguita Mollet, Sant Antoni (45'31"!!), Mitja de Barna (1h43'57"!!!)
- Febrer: Mitja de Gavà
- Març: 0
- Abril: Corte Inglés, Bombers
- Maig: Trailwalker

M'he establert regularment per sota de 50' en 10 km i he estat capaç de baixar de 5'/km a la mitja marató. Estic molt content de l'evolució i puc dir que gaudeixo molt dels entrenaments. Ara l'evolució natural penso que és sortir a córrer per terra (muntanya!!). Per això el Paco anima a anar a Vacarisses el 26 de juny. Estic en "quarentena" perquè el Trailwalker m'ha deixat un mal reiterat al genoll dret. Avui amb mitjons colegiala i al voltant del castell de Montjuïc pas problem. Al final de l'entrenament amb gel i pomada el mal ha marxat... veurem l'evolució però sembla clar el que hauré de fer.

El flato ha aparegut moltes vegades, sobretot en dies de cansament mental o després de dies sense entrenar... però passats els primers 5 minuts (quan encara sóc al Parc de la Ciutadella) cap problema!

Grans companys i grans tarats en tots els entrenaments i curses. Des dels clàssics C.A. Puy, passant pels Gerac i les últimes incorporacions a la bogeria de córrer... També als companys del màster on he conegut grans corredors i millors persones... amants de l'esport amb qui debatre d'infinitat de coses... però això ho deixarem per l'apartat MBA.

En relació a això he augmentat la meva admiració respecte Kilian Jornet... com a esportista i persona. Recomano molt el llibre Córrer o morir que ha escrit ell mateix després de les seves experiències al voltant del món. 23 anys i campió de tot el que implica ultracurses de muntanya, reptes i esquí de fons... skyrunners... brutal. En cua està el Nascut per córrer.

L'estiu està en l'aire depenent de si em surt feina o no. De moment seguir entrenant i, per què no fer alguna cosa de muntanya per completar l'any esportiu abans de marxar a farcir-me de hotdogs i hamburgueses a Ann Arbor.

Gràcies a tots per mantenir la motivació ben amunt!!!!

Petons i abraçades

Raül

No hay comentarios:

Publicar un comentario