viernes, 28 de mayo de 2010

Llibres

"He descubierto la paradoja de que amando hasta que me duela, dejo de sentir dolor, sólo siento amor"
Mare Teresa de Calcuta
(Inici del capítol 5x10 de Mentes Criminales: La lucha)

Un nou lliurament de llibres!!

- Animal Farm by George Orwell. Una obra molt interessant i recomanada en diverses ocasions que no havia llegit. El nivell de paranoia és tan alt com la realitat de la societat descrita. Ara intentaré llegir el cèlebre 1984 amb el seu "Big Brother"
- Pues yo lo veo así, recull d'articles de Sala i Martin a la Vanguardia des de fa molts anys. Amb el seu estil provocador i que agrada o desagrada a parts iguals. Si vols aprendre sobre certs temes i que se't despertin ganes d'aprendre'n més és molt interessant i de lectura ràpida i senzilla. Aquest porta a tenir ganes de llegir Freakonomics.
- The thirteen tale by Diane Setterfield o las ganas de alargar una historia demasiado. Comienza bien con algunos misterios, paralelismos y notas históricas sobre novelas pero para mí pierde punch a medida que avanza la trama.
- The art thief by Noah Charney, tota una sorpresa. Novela de misteri amb girs inesperats i ben interessants. Parla d'algunes obres d'art (suposadament) conegudes de, per exemple, Caravaggio o Malevitch amb tocs de missatges bíblics.
- Superman All Star de Grant Morrison i Frank Quitely. Recull de 12 còmics sobre un Superman amb moltes paranoies futuristes... normal, després de tants números les novetats només poden sortir així. De mostra un botó: Superman té un amagatall guardata amb una clau que deixa al costat de la porta però com pesa mig mil·lió de tones només ell la pot fer anar.

Seguirem publicant!

Petons i abraçades

Raül

1 comentario:

  1. Per quan un intercanvi bibliogràfic?

    Que gaudeixis de la lectura, freakonomic!

    mikE

    ResponderEliminar