lunes, 12 de abril de 2010

Tot llegint...

"Podría ser"
Ismael Serrano

Seguim devorant llibres amb allò de llegir en anglès i interessar-me per temes de tot tipus ara que tinc temps. Anem amb els 3 que he gaudit, o no, últimament:

- Cell by Stephen King: trunyot bastant considerable. Comença molt bé, amb una història interessant però que la fa estirar tant que al final perd sentit. Té un parell de girs mig interessants mig "sensibleros" però que no aconsegueixen que recomani aquesta prescindiblíssima obra.
- Echo Park by Michael Connelly: obra policiaca ben entretinguda fins el final (una mica "patillero"). És de lectura lleugera i et manté enganxat fins el final. Si us agraden les novel·les d'investigadors aquesta és una bona opció
- El factor humà: Nelson Mandela i el partit de rugbi que va construir una nació de John Carlin: simplement espectacular. Descriu els canvis en un país a través d'una persona que va dedicar la seva vida a això. Parla del seu tarannà, dels seus punts forts i febles, de les seves característiques (poc habituals) com a líder i de com va canviar un grup de persones enfrontades en un país. Segur que ens perdem coses de la situació actual (parlar amb en Xavier Aldekoa per a tenir una visió de primera mà) però el personatge enamora. És el llibre en què es basa la pel·lícula Invictus (que no he vist).

En fi, algunes recomanacions (o no recomanacions) més ara que s'apropa aquesta festa tan maca i nostrada com és Sant Jordi (si voleu saber què he llegit últimament marque el tag llibres!).

Petons i abraçades

Raül

P.S.: encara penso en la paraula que defineixi la Pasqua... no m'he oblidat pas!

No hay comentarios:

Publicar un comentario