lunes, 17 de agosto de 2020

2020-2

Anem a pel segon post del 2020:

- La plaça del diamant de Mercè Rodoreda (235 pàgs) => Biblioteca Sagrada Familia
Encara que sembli mentida, no l'havia llegit mai. Prosa senzilla, història profunda que va calant i tot a través dels ulls d'una dona. Una delícia.

- Blood of Elves d'Andrej Sapkowski (315 pàgs) => comprat a Amazon
Es tracta del segon llibre seguint les aventures de The Witcher. Es barreja amb coses vist a la sèrie o als jocs però va mantenint el pols en una història típica del món fantàstic.

- Capitalisme i democràcia de Josep Fontana (216 pàgs) => comprat a Tòmiris Llibreria
Obra pòstuma d'algú que devia ser un gran professor. Explica quelcom tan complicat com la situació actual de desigualtat a través de la història i com el poder ha cercat perpetuar-se en tot moment.

- La oficina de Estanques i jardines de Didier Decoin (347 pàgs) => regal Sant Jordi
Una historia sencilla explicada de manera deliciosa. Sencilla pero llena de matices que te trasladan a una época remota con unas maneras de hacer muy diferentes, sin esconder nada de los personajes principales.

- Guillem de Núria Cadenes (178 pàgs) => deixat
Es tracta d'una història indignant sobre la injustícia i la impunitat d'aquells que només saben odiar aquells que els semblen diferents i inferiors.

- Podem abolir les presons? d'Angela Davis (171 pàgs) => comprat a La Ciutat Invisible
Un estudi interessant sobre els origens i desenvolupament de les presons i com les hem naturalitzades sense pensar en alternatives, que Davis proposa.

Encara amb llibres pendents, és clar :).

Salut! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario