viernes, 22 de octubre de 2010

Se va a vé un follón

Es pensen que som uns xixarelos o qué!
Me piace come sei, Jarabe de Palo.

Dimecres nit, absolutament derruït per classes, poques hores de son i mil tasques a fer. Passadís de la verda a la vermella de Pl. Catalunya. Noto un contacte no desitjat per la reraguarda. Es tracta d'un home recolzant-se a la meva bossa. Casualment porta una jaqueta a la mà que toca la bossa i veig les seves intencions. Sense esma me'l quedo mirant i suposo que la barreja de cansament i ràbia fa que el tio em digui qué! Seguidament un altre dels 4 de la banda se'm mig encara i marxa rient. Segona vegada que m'intenten robar al metro.

És en moment com aquests que et vols transformar en un Chuck Norris, Seagal, Sly (El especialista o Demolition Man), Bruce Willis (El último boy scout), Michael Douglas (un día de furia) o Schwarzenneger de Conan i rebentar algunes cares just for the fun of it.

La seva següent acció és esperar-se a una banda del passadís per on passo per, suposo, seguir la ronda cercant penya a qui puguin robar.

Que vuelva Javi y sus ideas revolucionarias y las aplique coño!

Raül (patint moments d'intolerància per moments)

2 comentarios:

  1. A robar carteras que no hay pasta para comer!!!!

    El pitjor de tot és que els petits sisadors són archi-mega-coneguts dels mossos, saludant-se pel carrer com amiguets. Fa unes setmanes un carterista sortia per la tele dient que ell ha de pagar una multa de 200€ si l'enxampen, però guanya molt més al dia!!!! MILEURISTES!

    Per quan una sanció que creixi exponencialment pel mateix delicte?? 1r cop 100 euros/1 dia presó, 2n cops 200, 3r cop 400, 4t cop 800...

    No es tracta d'intolerància perquè no es tracta, en MOLTS CASOS, de persones que s'hagin vist obligats a fer-ho!!! QUE NO NOS EMBAUQUEN! AL LORO!

    Som bones persones però no hem de ser tontos!

    Víctor IntolerantGuasch

    ResponderEliminar
  2. Aquest matí mateix he vist un corrillo al carrer al voltant d'un home tirat a terra. Es veu que havia intentat robar un cotxe i l'amo, rus, l'havia enxampat i l'ha tombat d'un megacop de puny. "A mi no me rrrroba nadie". Ultrabraç, cara de boig, tal.

    La vida li dóna la raó al Germ: que torni a estar permès agredir a la gent.

    ResponderEliminar