lunes, 5 de octubre de 2009

Olimpisme

"A la ville de... Rio de Janeiro"
Jacques Rogge

Divendres vam veure com Rio de Janeiro va ser escollit per a organitzar els JJOO del 2016. Alguns s'alegren, altres s'entristeixen. La pregunta és perquè ningú compareix a explicar quant s'ha gastat en les dues presències de Madrid a l'accés als JJOO. I encara més greu és que ningú la demani. I ja el súmmum és que algú es plantegi presentar-se per al 2020. Per cert, estaria bé saber quants diners s'han gastat però també d'on (ciutat, comunitat i país).

A banda d'això em fa gràcia presentar una enquesta oberta. Es refereix a les presentacions de cadascuna de les ciutats. És a dir, qui representava cada país. Per Espanya van estar: ZP, el Rei, Raúl, Almudena Cid, Marta Domínguez, Aranxita la andorrana, Cacho, Indurain... prestigi tendint a zero respecte l'actualitat esportiva (campions de bàsquet i futbol a nivell de clubs i selecció, F1 - motos encara que no siguin olímpics...).

Però anirem més enllà... m'agradaria que diguèssiu qui voldrieu que representés el vostre país / nació tant a nivell esportiu com a nivell general (culturalment, de sentiment, amb dots d'orador, periodistes de prestigi, artistes, polítics...).

Qui portarieu per a representar amb garanties la vostra nació?

Vinga, animeu-vos a la secció de comentaris!

Raül

1 comentario:

  1. Si vull guanyar unes Olimpíades a Barcelona:

    Guardiola (imatge, guanyador), Gemma Mengual (guanyadora, cau simpàtica i a més et dóna quota femenina), Duran i Lleida (la millor imatge política a Catalunya, per fer lobby), Serrat i Carreras(potser els catalans més internacionals), Gasol (un dels millors esportistes catalans de la història) i la parella Lorenzo-Pedrosa (per interpretar la xorrada "ens portem malament però en això anem de la maneta")...

    És complicat. És trist.

    ResponderEliminar