martes, 26 de julio de 2022

2022-3

 Post de lectures d'estiu!

- El dol és aquella cosa amb ales de Max Porter (135 pàgs) => Biblioteca Manuel Arranz

Una nova dosi de catarsi d'un autor, però de manera molt diferent, directa, punyent a través de la idea del dol com un corb que t'acompanya. Es mostra ell, la visió dels fills, etc. 

- Estima'm quan menys ho mereixi perquè és quan més ho necessito de Jaume Funes (265 pàgs) => comprat a La caixa d'Eines

Moltes de les coses que diu ja s'intueixen però Funes ordena, explica, et mostra, t'enfronta a la realitat sense grans fòrmules ni divismes. Hem estat adolescents, però no ens enrecordem. Tinc devoció per l'autor. Sempre que el veig o llegeixo la clava i dona claus que poder ja tens en ment, però no presents.

- El olvido que seremos d'Héctor Abad (274 pàgs) => Biblioteca Sofia Barat

Mogut per la curiositat del cas a través de la pel·lícula protagonitzada per Cámara m'esperava una altra cosa. No és només una descripció pura i dura del cas. És una biografia del pare. Hi ha amor i devoció per totes bandes i una descripció profunda del personatge que fa que tot plegat faci encara més mal.

- La veritat sobre el cas Harry Quebert de Joël Dicker (680 pàgs) => Biblioteca Sofia Barat

Novel·la d'investigació on els protagonistes són escriptors que volen escriure un llibre. Enganxa en tot moment perquè quan tot sembla evident hi ha un gir i un regir i tot es va cuinant a foc lent sense avorrir.

- Obra maestra de Juan Tallón (318 pàgs) => prestat

Una manera molt original d'explicar un cas inexplicable de desaparició d'una esculptura de 38 tones a través de molts personatges d'èpoques diferents. 

Que segueixi l'estiu!

Raül

No hay comentarios:

Publicar un comentario